Давно не ходив на концерти, ось хочу сходити, але не знаю де у нас у Львові вони проходять, та й хто взагалі буде виступати найближчим часом ?? Якщо є у кого то якась інформація, тоді прошу підказати.
Концерт у Львові
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22021-08-21 11:38:55
Дуже часто на футбольній арені Львів проводять концерти, виконавці самі різні, це краще вже сходити і уточнити в самій касі. Там скажіть жанр музики яка вам подобається, і касир запропонує вам варіанти майбутніх концертів.
Поделиться32021-08-21 11:41:57
Я щось ні разу не чув, щоб до нас хтось приїзджав з концертом. Як часто їх взагалі проводять? Сам би сходив з дружиною, якщо якась відома зірка приїхала би.. Наприклад Павло Табаков, чи Оксана Білозір.
Поделиться42021-08-21 11:46:23
Не бачу сенсу їздити до каси, та запитувати про концерти які плануються проводитись у Львова..
Я думаю краще вже зайти на онлайн афішу Львова https://concert.ua/uk/catalog/lviv/all-categories і подивитися всі концерти, які заплановані на потрібну вам дату.
Ось наприклад в Ennio Event Square 1 вересня буде концерт Олександра Пономарьова, ціна вхідного квитка починається від 360 гривень.
Але це я вам запропонував виконавця який мені подобається, а ви можете самі підібрати концерт, на який вам було б цікаво сходити.