Червоноградский форум

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Червоноградский форум » Обо всем » Де ви купуєте ліки?

Де ви купуєте ліки?

Сообщений 1 страница 5 из 5

1

Всім привіт. У меня таке питання. Де ви зазвичай купаєте ліки? У батька зараз чи то простуда, чи короновірус - тест ще не робили. Але багато ліків приходиться купувати. Ось і хотілося ба спитати, де гарні ціни на луки та точно немає фальсифікату. Самі ж розумієте, що зараз аптеках знайти можна.

0

2

До речі, ви гарну тему затронули. Цікаво, держава хоч якось контролює якість лікарських засобів. Я ось нещодавно купила дідусеві ліки від тиску, а вони зовсім ніяк не діють. Знаєте, я, мабуть, вперше в житті так перелякалася. Коли ти даєш людини ліки, а эффекту - нуль. Так не можна. Більш там нічого не купую. А знайшла собі гарну аптеку, де ще ніколи не попадала на такі ліки.

Отредактировано гусочка (2021-08-12 00:14:05)

0

3

гусочка написал(а):

До речі, ви гарну тему затронули. Цікаво, держава хоч якось контролює якість лікарських засобів. Я ось нещодавно купив дідусеві ліки від тиску, а вони зовсім ніяк не діють. Знаєте, я, мабуть, вперше в житті так перелякався. Коли ти даєш людини ліки, а эффекту - нуль. Так не можна. Більш там нічого не купую. А знайшов собі гарну аптеку, де ще ніколи не попадав на такі ліки.

Якщо не секрет, не поділитеся, у якій аптеці зараз ви купуєте ліки? Тому що мене теж турбує питання якості ліків. Не знаєш, де й купляти, щоб і ціни були адекватні, и якість нормальна.  Буду дуже вдячний за вашу відповідь.

0

4

Да чого ж секрет? Ніякий це не секрет. Я останнім часом стала купляти ліки тільки мережі аптек D.S. https://apteka-ds.com.ua/  Там можно також зарезервувати ліки на сайті, а забрати в аптеці. І вам придадуть їх по тій ціні, по якій ви їх зарезервували, навіть якщо в самій аптеці вони подорожчають. І забрати інтернет замовлення можно без черги - це теж мені подобається.
До речі, якщо хочете зекономити - можно замовляти ліки через додаток  «Мережа аптек D.S» . Сам додаток завантажте на телефон через Google Play або App Store - це ж не проблема.
Не хворійте та на все добре ) .

https://skr.sh/i/090821/ZXS5dxZB.jpg

0

5

Можно и по телефону в аптеке заказать лекарства.

0

Вы здесь » Червоноградский форум » Обо всем » Де ви купуєте ліки?