Форумчани, не підкажіть, де можна переглянути новобудови Львова? Просто хотів купити собі квартиру, але думав купувати вже не на вторинному ринку, бо там у основі продають лише погані варіанти.
Новостройки Львова
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22021-12-13 21:13:24
Думаю що можна переглянути каталог квартир у новобудові Львова, десь на сайті в інтернеті, а так, я взагалі таким не цікавився, тому прям порадити щось хороше не зможу, для мене це не близька тема.
Поделиться32021-12-13 21:34:23
Я й сам не дуже цікавився варіантами, поки не зрозумів, що настав час уже від батьків з'їжджати, бо в мене є ще брат, а я так би мовити вже й заважаю їм, бо братові треба звільняти свою кімнату.
Поделиться42021-12-13 21:59:07
Форумчани, не підкажіть, де можна переглянути новобудови Львова? Просто хотів купити собі квартиру, але думав купувати вже не на вторинному ринку, бо там у основі продають лише погані варіанти.
Я ось також, довгий час жив з батьками, до двадцяти п'яти років, потім уже думав про переїзд і ось тільки рік тому переїхав у власну квартиру в новобудові Львова https://dom.ria.com/uk/novostroyki/lvov/ обійшлася вона мені не в маленьку копійку, але вибирав хорошого забудовника за порадами сайту Дом.Ріа, у них до речі все перевіряється і на майданчику розміщені тільки перевірені забудовники.
Ну а так я задоволений, мені в принципі все сподобалося і я навіть думав купувати квартиру другу під студію, ось дивився варіанти по 800 тисяч гривень.